پرسش و پاسخهایی که در این صفحه از نظر میگذرانید؛ در واقع بر اساس پیشبینی گروه برنامهساز از پرسشهای احتمالی است که میتواند به ذهن مخاطب برنامه امتداد خطور کند.
در صورتیکه پاسخ خود را نمییابید؛ پرسش خود را از طریق فرم انتهای صفحه ارسال کنید!
برنامه تلویزیونی امتداد در مرکز سیمرغ صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران تولید شده است.
امتداد از طریق تلوبیون و سایت برنامه قابل تماشای برخط و دانلود است.
پیشتولید و پژوهش این برنامه از زمستان 1401 آغاز گردید و تا پایان تابستان 1402 ادامه یافت. سپس این برنامه در پاییز 1402 و در قالب 26 قسمت 52 دقیقهای تولید شده و در سال 1403 روی آنتن سیما خواهد رفت.
پیشتولید و پژوهش این برنامه از زمستان 1401 آغاز گردید و تا پایان تابستان 1402 ادامه یافت. سپس این برنامه در پاییز 1402 و در قالب 26 قسمت 52 دقیقهای تولید شده و زمستان 1402 روی آنتن سیما رفت.
تمام بخش های فرمی و محتوایی امتداد با اهداف و رویکردهای تبین شده در جلسات متعدد اتاق فکر برنامه طراحی شده است.
بنابراین مخاطبان گرامی با مداقه بیشتر قادر خواهند بود پیوند معنایی و محتوایی بین موضوع هر قسمت با المانهای بکار رفته را ادراک کنند.
همچنین تم کلی برنامه متناسب با فضای کلی حاکم بر رویکرد برنامه یعنی امتداد پدیده تا فلسفه اصلی و ریشههای شکلگیری ایده و بقای پدیدهها طراحی شده است.
اثر قابل انتظار از برنامه امتداد این است که مخاطبین آن، نسبت به پیرامون خود هشیارتر شده و محصولات فرهنگی هنری و سرگرمی مصرفی خود را آگاهانه انتخاب کنند. همچنین با جریانشناسی فکری – فرهنگی متأخر تمدن غرب آشنا گردیده و مبانی نظری ما به ازاء آرا و اندیشههای نهفته در آثار فرهنگی و هنری غرب را در منظومه توحیدی اسلام بشناسند.
این برنامه، از جهت ساختار و به ویژه محتوی، هیچ مشابه داخلی و خارجی ندارد.
طرح اولیه برنامه امتداد توسط حسامالدین حائری زاده ارایه گردیده و پس از انجام جرح و تعدیل مورد نیاز ، خط کلی گفتگوها در اتاق فکر برنامه و بر اساس محتوای پژوهشی تولید شده، توسط گروه سردبیری تدوین گردیده و بر اساس آن مسیر گفت و گوها و آیتمهای میانبرنامه، حتی تیتراژ، دکور و تمام عناصر برنامه طراحی شدند تا یک روح کلی بر همه اجزای برنامه حاکم و کلیت آن کاملاً منسجم و دقیق باشد.
مخاطبین این برنامه، تمام افرادی هستند که با این محصولات فرهنگی و رسانهای درگیر بوده و از آنها متأثر بودهاند. همچنین محتوای برنامه قابل استفاده برای پژوهشگران، دانشجویان تحصیلات تکمیلی، پژوهشگران حوزه رسانه، پژوهشگران حوزه فلسفه و تاریخ و علاقهمندان به مباحث نظری است. همچنین مناسب برای تدریس توسط استادان و معلمان، و قابل بهرهبرداری توسط نخبگان، فضلای حوزوی و اندیشمندان فرهنگی و تمدنی است.